Luiz kupio specijalne poklone igračima Chelseaja

Potrošio milion funti

Luiz kupio specijalne poklone igračima Chelseaja

David Luiz nije štedio na svoje saigrače nakon što je Chelsea osigurao i matematički novu titulu u Engleskoj. 

Brazilac se potrudio da njegovi saigrači ne zaborave ovu sezonu i odlučio je svom od njih kupiti po specijalni poklon, a sve ga je, prema pisanju britanskih medija, koštalo ukupno milion funti. 

Svakom igraču Luiz je poklonio po specijalno dizajniranu narukvicu marke "Senturion", a na svakoj je ugravirano ime i broj na dresu. Narukvica preko specijalnih senzora može da otključa automobil, vrata kuće i kapije. 

Očito se Luiz ugledao na Drogbu, koji je u prošlosti nakon osvojene Lige prvaka svim igračima poklonio po skupocjeni prrsten. Za sve je izdvojio 800.000 funti. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi