Luiz: Plakao sam. Želio sam pobjedu

Defanzivac nakon poraza od Corinthiansa

Luiz: Plakao sam. Želio sam pobjedu

Defanzivac Chelseaja, David Luiz, priznao je kako je razočaran porazom svoje ekipe u finalu Svjetskog klupskog prvenstva.

Aktuelni evropski prvak je poražen u jučerašnjem susretu od brazilskog Corinthiansa sa 1:0. Pogodak vrijedan trofeja prvaka svijeta, postigao je Paolo Guerrero.

 

"Srce me boli. Plakao sam. Želio sam pobjedu. Sanjao sam o tome da jednog dana zaigram u finalu Svjetskog klupskog prvenstva. Igram za veliki klub, a veliki klubovi pobjeđuju u velikim utakmicama i osvajaju velike trofeje. Možeš jednu noć plakati. Sutra je novi dan", rekao je Luiz te se osvrnuo na sam susret.

 

"Razlika je bila u jednom golu, a imali smo mnogo prilika da pogodimo. Razlika je u detaljima. Čestitam Corinthiansu, ali ne mogu biti sretan. Želio sam da osvojim ovaj trofej", kazao je Brazilac na kraju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Chelsea će već u srijedu odigrati svoj naredni duel. Protivnik će u Liga kupu biti Leeds United.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.