Može i zatvor, ali novac ne: Jović ne da pare u humanitarne svrhe
Foto - EPA

Ne želi da plati

Može i zatvor, ali novac ne: Jović ne da pare u humanitarne svrhe

M. Šljivak

Napadač Real Madrida Luka Jović mogao bi završiti u zatvoru.

Mladi fudbaler je u martu prekršio pravila protiv suzbijanja pandemije koronavirusa, te se njegov slučaj našao pred sudom.

Tužilaštvo u Srbiji omogućilo je Luki da 'čist' izađe iz svega. Predočili su mu mogućnost odlaganja krivičnog gonjena uz opciju da uplati pet miliona dinara (oko 40.000 eura) u humanitarne svrhe.

Međutim, on to nije prihvatio. Odbio je takvu ponudu tužilaštva Srbije i samim tim je sam sebe uvukao u probleme.

Sada mu prijeti zatvorska kazna od šest mjeseci. Tužilaštvo više nema namjere da mu nudi nagodbe i vidjet ćemo šta će se sve dešavati u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jovića od potpisa za Real Madrid nikako ne ide. Konstantno je pod velikim kritikama u Španiji i Srbiji i očigledno da se on ne zna nositi sa takvim pritiskom.

Treba istaći svakako da Jović u Madridu zarađuje gotovo 200.000 eura sedmično.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Kad je neko proklet,proklet je...Njemu tih 40000 eura ne znaci nista,a nekom zivot moze znacit
10 5
Jadnimi
Pametnica, sada neka diže formu na Padinskoj skeli
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi