Ako Zidane ode Real Madrid ima spremnu zamjenu: Florentino Perez je već pozvao sjajnog stručnjaka
Foto - EPA

Predsjednik na sve misli

Ako Zidane ode Real Madrid ima spremnu zamjenu: Florentino Perez je već pozvao sjajnog stručnjaka

M. Šljivak

Real Madrid nalazi se u rezultatskoj krizi.

Slaba igra i porazi od Cadiza i Shakhtara doveli su Zinedinea Zidanea u neugodnu situaciju i sve se više priča o njegovom odlasku sa klupe Kraljeva.

Također, dosta se govori i o potencijalnom nasljedniku francuskog stručnjaka. Spominjao se prvobitno Raul Gonzalez, ali Onda Cero tvrdi da je kontakt već uspostavljen sa Mauricijom Pochettinom.

Sjajni Argentinac je već gotovo godinu dana bez posla nakon što je dobio otkaz u Tottenhamu. Često se povezivao sa Realom i predsjednik Florentino Perez bi ga rado angažovao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Predsjednik Reala ga je već kontaktirao. Očigledno da je spreman da zamijeni Zidanea u slučaju da ovaj ode sa klupe, ali Francuz još uvijek ima podršku zbog posla kojeg je napravio sa klubom prethodnih godina.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

selver79
Opet noga ovi se mijenjaju ko kod nas cim neide zovite kao legendu da nas vadi
2 1
Vienner
Ma noga mu je u subotu Barsa ce igrat na to da unisti Real Kod barse fali golman a kod reala mnogo igraca
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti