Luka Jović Realu saopštio odluku

Ne želi ostati

Luka Jović Realu saopštio odluku

E. Škorić

Srbijanski reprezentativac Luka Jović odlučio je da napusti Real Madrid.

Jović je kao veliko pojačanje u Real Madrid došao iz Eintracht Frankfurta, no sve vrijeme je treća opcija u napadu kod trenera Zinedinea Zidanea.

Jović skoro da ne dobija nikako minute za igru, pa je izvjesno da će otići. Kako piše Marca, saopštio je Realu da želi da ode i da nema namjeru ostati kao treći napadač nakon Benzeme i Diaza.

Postoji nekoliko klubova koji žele Jovića, među njima i Milan, a nije isključeno ni da se vrati u Njemačku u bivši klub Eintracht.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Ja mislim da im je to baš teško palo
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi