Luka Jović odlazi u Englesku, ali ne u Arsenal?
Jović je ove sezone u 13 utakmica postigao samo jedan gol

Ima još klubova koji su zainteresovani za napadača Reala

Luka Jović odlazi u Englesku, ali ne u Arsenal?

S. Pašalić

Luka Jović bi u zimskom prelaznom roku mogao otići u Englesku, ali ne u Arsenal.

Real Madrid želi dovesti Pierrea-Emericka Aubameyanga iz Arsenala i navodno je spreman ponuditi novac i Luku Jovića, ali srbijanski napadač bi ipak mogao završiti u West Hamu.

Kraljevski klub razmišlja i da pusti Jovića na posudbu, a to želi iskoristiti londonski klub i dovesti ga u januaru.

Jović bi se mogao odlično uklopiti u ovaj tim s obzirom da bi mu partner u napadu bio njegov bivši saigrač iz Eintracht Frankfurta, Sebastien Haller.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zidane očigledno ne računa na 21-godišnjeg napadača u nastavku sezone pa bi za njega bilo najbolje da napusti Madrid ukoliko želi igrati.

Ove sezone je Jović upisao 13 nastupa u dresu Reala i postigao je samo jedan gol, iako je ovog ljeta plaćen čak 60 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi