Luka Jović po prvi put istrčao na Santiago Bernabeu

Potpisao za Kraljeve

Luka Jović po prvi put istrčao na Santiago Bernabeu

M. Šljivak

Luka Jović danas je predstavljen kao igrač Real Madrida.

Sjajni napadač stigao je danas u Madrid, prošao je ljekarske preglede i potpisao je ugovor na šest godina.

Nakon press konferencije na kojoj se obratio javnosti i potpisa ugovora, Luka je po prvi put istrčao na teren Santiago Bernabeua.

Dočekao ga je veliki broj novinara i nekoliko hiljada navijača, a naravno dobio je velike ovacije.

"Siguran sam da sam izabrao najbolju opciju i daću sve da Real Madrid osvoji što više trofeja", poručio je Jović nakon potpisa.

"Tvoja porodica i svi mi možemo da budemo ponosni na tebe. Luka, ti si igrač Real Madrida, osvajača 13 titula prvaka Evrope. Hvala što si izabrao nas za nastavak tvog napretka. Ne sumnjamo da ćeš postati jedan od najboljih napadača svijeta", rekao je Florentino Perez, predsjednik Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jovića je Real Eintrachtu iz Frankfurta platio 60 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

rp50
Iz Bijeljine za Beograd na Marakanu na treninge, kao klinac spavao ispred Marakane u pasat jedinici,sad sa 21 potpiso sa Real,vrh dalje nema,ono kad snovi postanu stvarnost bajka.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi