Luka Jović se oglasio i otklonio sve dileme

Ostaje u Realu

Luka Jović se oglasio i otklonio sve dileme

E. Škorić

Iako se danima piše da će Luka Jović otići na posudbu, srbijanski napadač je uvjeren da ostaje u Madridu.

Jovića je Real ovog ljeta doveo za 60 miliona eura iz Eintrachta, ali kako nema mjesto u prvih 11, počele su glasine da Zinedine Zidane nije oduševljen Jovićem i kako ga planira poslati na posudbu.

"Uvijek me nasmiju takvi napisi", kazao je 21-godišnji Jović za Večernje novosti.

"Mediji će se uvijek baviti i takvim pričama. Ja sam od početka seniorske karijere navikao na svakakve komentare, pomirio sam se s tim da može uvijek da ih bude. Vrijeme će pokazati šta je istina", rekao je Jović, koji je u subotu u Vigu protiv Celte ušao s klupe i tako upisao prve zvanične minute u dresu Kraljeva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Zidane vjeruje u mene i njegova priča se nije promijenila za ovo vrijeme dok sarađujemo. Iz dana u dan učim od njega, što mi je izuzetno drago, jer on i kao igrač i kao trener spada u sam vrh svjetskog fudbala", dodaje Jović.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi