Luka Jović bi mogao u Premiership
Foto - EPA

Sky Sports tvrdi

Luka Jović bi mogao u Premiership

M. Šljivak

Luka Jović nije opravdao očekivanja u Real Madridu.

Srbijanski napadač je 2019. godine stigao iz Eintrachta za 63 miliona eura, ali u 32 odigrana meča zabio je samo dva gola i daleko je od početne postave Kraljeva.

Uveliko se govori da će Jović napustiti kraljevski klub. Povezuje se najviše sa ekipom Milana, ali Sky Sports tvrdi da je napadač Reala dobio ponudu i iz Engleske.

Po njihovim navodima, ekipa Wolverhamptona je zainteresovana za angažman Jovića. Pokušat će da ga dovedu već u januaru i stigao bi kao zamjena za povrijeđenog Raula Jimeneza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real navodno nema ništa protiv prodaje Jovića. Za Wolvese je to sasvim sigurno dobra vijest i vit će interesantno vidjeti hoće li Luka završiti u Engleskoj.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fareus1921
Mi samo Portugalce dovodimo hahah
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi