Menalo podsjetio na legendarnog Di Cania: "Vidio sam da ima problem, nisam znao šta mu je..."

Bh. fudbaler oduševio Hrvatsku

Menalo podsjetio na legendarnog Di Cania: "Vidio sam da ima problem, nisam znao šta mu je..."

A. Čaušević

Biti čovjek, pa tek onda fudbaler. Slogan je to kojim se vodi Luka Menalo, odlični krilni fudbaler koji trenutno nastupa za Rijeku.

Na susretu protiv Istre Menalo je podsjetio na legendarnog Paula Di Cania koji je prije dvije decenije oduševio svjetsku javnost.

Mnogim ljubiteljima fudbala je poznata scena kada je Italijan zaustavio napad svoje ekipe kada je vidio da protivnički golman leži povrijeđen.

Skoro pa identično je minulog vikenda postupio i Menalo. Bio je u gol šansi, mogao je brzim driblingom "slomiti" protivnika, ali je odlučio da izbaci loptu van igre kada je vidio da Čapljinac Josip Šutalo leži na terenu.

"Vidio sam da se držći za koljeno, igrali smo skupa i znam da je uvijek imao problema s koljenoma. Jednostavno nisam znao što mu je i odlučio sam izbaciti loptu vani", kazao je Menalo za SportSport.ba.

[facebook]https://www.facebook.com/nk.rijeka/videos/778920663004886/[/facebook]

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Potez 24-godišnjaka su podržali protivnici, saigrači, ali i njegov trener Simon Rožman.

Inače, Rijeka će danas imati teško gostovanje Gorici. Najbolje kvote za ovaj duel nudi Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Top Komentari

Arnel925
Igračina i dobar čovjek. Nadam se uskoro da ce doci ponuda iz inostranstva
10 0
Keno
sta ti znaci odgoj, bravo mali
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi