Hrvat plaća cijenu: Adidas šokirao Real zahtjevom o Luki Modriću, za sve je kriv Kyilan Mbappe!

Šta će odlučiti Kraljevi?

Hrvat plaća cijenu: Adidas šokirao Real zahtjevom o Luki Modriću, za sve je kriv Kyilan Mbappe!

Admin Čaušević

Adidas navodno primorava Real Madrid da proda Luku Modrića ili mu promijeni broj dresa. Adidas je sponzor dresova Real Madrida i pokušavaju prisiliti Kraljeve na prodaju hrvatskog veznjaka iz jednog važnog razloga.

El Nacional tvrdi da Real madrid ovog ljeta pželi potpisati Kyliana Mbappea iz PSG-a, a žrtva svega bi mogao biti Modrić.

Real Madrid je već učinio Judea Bellinghama svojim najzvučnijim pojačanjem ovog ljeta nakon što je Englez plaćen 103 miliona eura Borussiji Dortmund.

Međutim, s obzirom na to da Mbappeova budućnost u PSG-u ostaje neriješena i izvješća koja ga ponovo povezuju s prelaskom u Real Madrid, Adidas želi pripremiti pozornicu za njegov dolazak.

Ako Real Madrid ovog ljeta želi potpisati Mbappea, morat će izdvojiti cijelo bogatstvo. Ali u Adidasu su optimistični da će veliki dio te svote nadoknaditi njegova prodaja dresova.

Ipak, tu postoji veliki problem što se Adidasa tiče.

Oglasi

Budući da je Vinicius Junior spreman zadržati majicu s brojem 7, a Rodrygo Goes preuzeti majicu s brojem 11, Adidas želi dati majicu s brojem 10 na raspolaganje Mbappeu.

Modrić trenutno nosi broj 10 na leđima i zato njemački proizvođač sportske opreme žele da Real proda Hrvata ili mu promijeni broj na dresu.

Bivši osvajač Zlatne lopte je proteklih mjeseci dobijao nevjerovatne ponude iz Saudijske Arabije, ali mu novac nikad nije bio prioritet već igranje za Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Modrić je odbacio novac te je izabrao igranje za Kraljeve pa ovaj zahtjev Adidasa, pod uslovom da je tačan, dolazi kao pravi šok za sve u Kraljevskom klubu.

Inače, odlaskom Karima Benzeme u Realu je ostao i slobodna broj 9, međutim u Adidasu bi radije da Mbappe nosi "desetku". Da li će se to i desiti ostaje da se vidi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahir
Eto adidas će im odlučivati koje će brojeve igrači nositi hahahah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi