Modrićeva sjena je fudbalski vanzemaljac: Od Hrvata se odvaja samo kad "zlostavlja" zvijezde Reala!

Svi čekaju da zaigra

Modrićeva sjena je fudbalski vanzemaljac: Od Hrvata se odvaja samo kad "zlostavlja" zvijezde Reala!

Admin Čaušević

Luka Modrić ima 38 godina i sasvim očekivano Hrvat je uzor mladim fudbalerima i svi oni koji imaju priliku da igraju ili treniraju sa osvajačem Zlatne lopte nastoje da upiju svaki njegov potez.

Svi u Realu nestrpljivo čekaju debi 18-godišnjeg Arde Gulera koji je u međuvremenu na treninzima postao Modrićeva sjena pošto se ne odvaja od legendarnog Veznjaka. 

Guler je period povreda ostavio iza sebe te već neko vrijeme trenira sa prvim timom čekaju svoje prve minute u dresu Los Blancosa. 

Snimci sa posljednjih treninga pokazuju kako je Turčin postao jako vezan za Modrića i da u Hrvatu vidi neku vrstu mentora.

[twitter]https://twitter.com/ArdaGuler10__/status/1721948570557763956[/twitter]

Kada su u pitanju kondicione vježbe Guler ne ispušta Modrića iz vida, dok je slična situacija i kada Carlo Ancelotti daje savjete.

Oglasi

Kapiten Vatrenih na visokom nivou igra 15-ak godina, povrede su za njega prava rijetkost pa ne čudi zašto Guler želi da uči od njega. 

Jedino kada nisu zajedno su situacije u igri. Tako je snimak kako Guler po ćevape šalje Valverdea i Alabu postao viralan.

Interesantno i da Ancelotti kada dijeli ekipe obično Gulera i Modrića stavlja u isti tim pa bi sigurno bilo zanimljivo vidjeti kako bi izgledali na terenu.

Prije nekoliko dana turski mediji su prenijeli Modrićeve riječi o talentovanom Turčinu. 

"Ti ćeš nas izgleda sve penzionisati", rekao je navodno Modrić u šali svom mlađem saigraču koji na treninzima redovno "zlostavlja" mnogo iskusnije kolege.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gulerov debi se očekuje sa velikim nestrpljenjem što na neki način i nije dobra vijest za Modrića pošto bi Hrvat u tom slučaju imao još manju minutažu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi