8

Komentari (8)

Gane69
Barem 5,6 puta spominje da se slučajno lopta odbila, u u AS se spominje ocjena 8 i za Modrića i Belingema. Novinarčiću zašto to ne spomeneš?
maco12
Stvarno moraš bit i.d.i.o.t.da ovakav tekst napišeš jedan sportski novinar da napiše ovoliko senzacionalističkih gluposti to se rijetko gdje može pročitati pa do prošle godine ste pisali da je Pjanić bolji od njega a danas se vidi ko je doktor a ko mu nemože ni kopačke čistiti.Idi malo se stidi meni je neugodno zbog tebe i tvog neznanja.
user1690272632
Sasvim slučajno je tebe babo novinaru napravio ...bolje bi mu bilo da se popišao za šljivu
Samo_Realno
Dino Dino , uzmi bobu , lezi malo....pa Modric je unio preokret u igru Reala , ako si gledo tekmu.
Marro
Bruka od novinara,koliko mržnje prema Modriću kao da mu je neznam šta napravio.
Dino12
Molim Admina / Autora da od**** sa postovima o Modricu. Liku - smorio si. Ne znam sta rade urednici ovog portala al definitivno niste normalni. Izvjestavate o Modricu i Tadicu svakodnevno. Imate dovoljno BH sporta !!
Marro
BIH i sport hahaha možda sakata odbojka
Kojeg BH sporta sporta kompleksaš niže klase?U ovom rangu?Isto kao usporediti selendru i velegrad.Baš ti je mozak u rangu BH sporta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.