Hrvat je samo slegnuo ramenima: Ancelotti u svlačionici jednom rečenicom Modriću pokazao ko je šef!

Nakon meča protiv Betisa

Hrvat je samo slegnuo ramenima: Ancelotti u svlačionici jednom rečenicom Modriću pokazao ko je šef!

Admin Čaušević

Luka Modrić se vratio u startnu postavu Real Madrida, ali je zamijenjen nakon 70 minuta igre što je izazvala određeno nezadoljstvo kod Hrvata. Zbog bijesa je šutnuo i bočicu sa vodom, iako Carlo Ancelotti tvrdi da nije vidio ništa sumnjivo u ponošanju bivšeg osvajača Zlatne lopte. 

Real Madrid je u svojim rukama imao dobijeni meč protiv Betisa, ali je na kraju ipak završeno 1:1 što je izazvalo određeno razočarenje kod fanova popularnih Los Blancosa.

U centru pažnje našla se situacija iz sredine drugog poluvremena kada je Ancelotti odlučio da iz igre izvede Modrića što je predstavilo iznenađenje za Hrvata.

Kad je dolazio na klupu hladno je pozdravio stručni štab, a prije nego što je sjeo na klupu udario je i bočicu s vodom što je bio jasan znak izljeva bijesa.

Trener Reala je u tom trenutku sačekao nekoliko minuta da se malo Hrvat smiri, zatim mu je prišao i uslijedio je pozdrav rukama

Oglasi

Pojedini mediji u Španiji pišu da su Ancelotti i Modrić sav nesporazum riješili u svlačionici te da je Italijan objasnio stvari Hrvatu.

Trofejni stručnjak je kazao Modriću da ga je zamijenio kako bi ga odmorio te da je htio da promijeni nešto u igri, a nakon čega se iskusni veznjak i smirio.

Kao niti jedan drugi igrač tako i Modrić ne voli da bude zamijenjen, ali nakon Ancelottijevog objašnjenja shvatio je da je izmjena došla u najboljoj namjeri za tim.

Real Madrid naredni meč igra u utorak kada gostuje Union Berlinu. Modrić već mjesecima nije uvezao dva meča kao starter, ostaje da se vidi da li će taj trend biti nastavljen.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Realu su svjesni da Modrić ulazi u svoju posljednju polusezonu kao član ovog kluba, žele da se od njega oproste na najbolji mogući način pa se očekuje da u narednim sedmicama obavi razgovor s Hrvatom kako bi se izbjegle slične situacije kao one na Benito Villamarinu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Extra tekstovi, svaka cast za REDAKCIJU..ponos UNIVERZITETA u BUSOVACI..
1 0
juve10
Ne znam fakat čita li ko ove članke o Modriću, gvaardiolu.... Stvarno nema smisla više
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi