Luka Modrić neshvatljivom reakcijom podijelio javnost, a Carlo šuti: "Nemam pojma šta je uradio"

Hrvat izazvao pažnju

Luka Modrić neshvatljivom reakcijom podijelio javnost, a Carlo šuti: "Nemam pojma šta je uradio"

Midhat Šljivak

Real Madrid je osvojio bod na gostovanju u Sevilli kod ekipe Betisa (1:1), a utakmicu je obilježila ljutita reakcija hrvatskog veznjaka Luke Modrića nakon izmjene u 70. minuti.

Luka Modrić nije lako prihvatio činjenicu da ga je u ključnim trenucima utakmice Carlo Ancelotti odlučio izvesti iz igre i šansu za igru dati Daniju Ceballosu.

Žestoko je hrvatski veznjak reagovao prilikom izlaska. Bacio je bočicu s vodom, a zatim ju je i šutnuo na podu.

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti tvrdi da ne zna šta se desilo: "Luka Modrić? Nemam pojma šta se dogodilo", rekao je iskusni Italijan.

Modrić je u ovom meču imao dobrih poteza. Međutim, s obzirom na to da rezultat bio 1:1, Ancelotti je odlučio krenuti ofanzivnije i zbog toga je šansu za igru dobio Dani Ceballos.

Oglasi

Navijači kraljevskog kluba imaju podijeljeno mišljenje kada je ova situacija u pitanju. Dosta je onih smatraju kako je Modrić definitivno pretjerao s reakcijom jer i nije bio dovoljno dobar da ostane na terenu. S druge strane dosta je i onih koji shvataju reakciju kao razočarenje zbog jeftino primljenog gola.

Na kraju je susret završen neriješenim ishodom. Imali su Kraljevi i sreće jer je Isco pogodio prečku u samom finišu utakmice.

Carlo Ancelotti pošten kao niko: "Ovaj rezultat je fer"

Trener Real Madrida je nakon meča istakao da je rezultat 1:1 apsolutno fer.

"Utakmica je bila veoma dobra, oba tima su igrala odličan fudbal i rezultat je fer", istakao je italijanski stručnjak i dodaje:

"Stvari ne idu uvijek kako planirate. Na ovom stadionu je veoma teško igrati. Mi smo već mislima na narednoj utakmici. Zabili su sjajan gol i to je to. Ja sam zadovoljan, ne može se uvijek pobjeđivati", riječi su trenera madridskog Reala Carla Ancelottija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kraljevi su na vrhu La Lige s 39 bodova iz 16 odigranih utakmica. Bod manje ima Girona, a četiri najveći rival Barcelona.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi