Luka Modrić donio konačnu odluku o tome gdje će nastaviti karijeru
Nakon što nekoliko puta pisalo da bi karijeru mogao nastaviti u Interu

Piše španski AS

Luka Modrić donio konačnu odluku o tome gdje će nastaviti karijeru

S. Pašalić, foto: EPA

Luka Modrić je čini se donio konačnu odluku o tome gdje će nastaviti svoju karijeru, prenosi španski AS.

Prošlog ljeta se mnogo pisalo o tome da bi Modrić mogao preći u milanski Inter i talijani su ga svim silama željeli dovesti, međutim Real ga se nije želio tako lako odreći i na kraju su ga uspjeli nagovoriti da ostane na Santiago Bernabeu.

Modrić nakon ostanka u klubu iz Madrida nije bio na nivou na kojem je bio kada je Real osvojio Ligu prvaka i kada je Hrvatska osvojila drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu, što mu je na kraju osiguralo i Zlatnu loptu.

Iako je planirao svoj odlazak iz kluba, 33-godišnji Modrić se izgleda predomislio i sada želi ostati u Madridu. Španski list piše da će Modrić i naredne sezone igrati u Realu te da osvajanje Zlatne lopte doprinijelo njegovom ostanku u Realu i da je igrač shvatio da to u Interu ne bi mogao ostvariti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Luka Modrić trenutno ima ugovor do 2020. godine, a španski list piše da bi mu Perez mogao ponuditi produženje ugovora za godinu ili dvije tako bi Modrić mogao u Realu i završiti karijeru jer bi tada već imao 35 ili 36 godina.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije