Luka Modrić donio odluku o budućnosti u Realu

Sada je sve i zvanično

Luka Modrić donio odluku o budućnosti u Realu

S. Mlaćo

Iako se uveliko najavljivao njegov odlazak, najbolji nogometaš svijeta Luka Modri potpisao je novi ugovor sa Real Madridom.

Modrić je postigao sporazum u produženja saradnje, te će stavnik Madrida sigurno ostati do ljeta 2021. Potvrdili su ovu informaciju iz Real Madrida, a prenosi Marca.

Modrić je u Real stigao 2012. godine, te je posljednjih pet godin osvojio čak četiri trofeja.

Već ranije se pisalo da će ipak postići dogovor sa Kraljevima, dok se u medijima špekulisalo da odlazi u Inter.

Ovaj sjajni vezista je krajem prošle godine dobio nagradu Zlatna lopta.

Radovao se velikoj pobjedi Dinama

Brojni hrvatski nogometaši, te legende hrvatskog nogometa čestitale su Modrima, a sinoć je uz Hajrovića, Gojaka i društvo, doduše putem malog ekrana, bio i najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić.

Modrić se upravo iz Dinama gdje je nosio i kapitensku traku otisnuo u inostranstvo, te napravio blistavu karijeru koja još uvijek traje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Bravo, Plavi", napisao je Modrić uz srce.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi