Totti zbog Luke Modrića izgovorio riječi koje će uzdrmati svijet fudbala: "Ima 38, ali..."
(AP Photo/Jose Breton)

Veliki Totti uvjeren u svoje riječi

Totti zbog Luke Modrića izgovorio riječi koje će uzdrmati svijet fudbala: "Ima 38, ali..."

M. Šljivak

Luka Modrić ove sezone nije u prvom planu kod Carla Ancelottija. 38-godišnji veznjak igra manje nego inače i sve je više natpisa da bi sjajni Hrvat mogao napustiti Real Madrid. Modrić na tržištu još uvijek vrijedi dosta, a za Francesca Tottija on je među pet najboljih fudbalera svijeta.

Legendarni italijanski fudbaler Francesco Totti smatra Luku Modrića jednim od najboljih fudbalera svijeta u ovom trenutku. Tvrdi da je usprkos godinama još uvijek među najboljih pet.

Totti nije štedio epitete prema 38-godišnjem hrvatskom fudbaleru. Uvjeren je u riječi koje je izgovorio.

"Za mene je on i sad među pet najboljih igrača svijeta, bez obzira na to što ima 38 godina. Barem je tako što se veznjaka tiče", rekao je Totti i dodao je:

"On ima viziju igre kakvu imaju rijetki i uvijek donosi odluke sekundu ili dvije prije ostalih", riječi su Francesca Tottija.

Oglasi

Međutim, iako je dosta onih koji Modrića još uvijek smatraju jednim od najboljih veznjaka svijeta, Carlo Ancelotti često daje prednost mladim snagama u madridskom Realu.

Hrvatski fudbaler sve je češće na klupi. Ove sezone je nastupio u devet utakmica i nije imao učinka što se golova i asistencija tiče.

U posljednje vrijeme se često govori o njegovom odlasku iz kluba. Navodno bi se to moglo desiti već u januaru, ali treba istaći da njemu ugovor s Kraljevima ističe na kraju ove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Luka je tokom karijere u madridskom velikanu osvojio sve što je mogao. Postao je 2018. godine i najbolji fudbaler svijeta i prekinuo je dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

On je za Real Madrid odigrao ukupno 497 utakmica i ima učinak od 37 postignutih golova, te 77 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Uranija
Uzdrmati,šokirati,zanijemiti,ostati ukopani… kurir,pink,informer… fuj
2 1
Pajkan
Muka Lodric
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi