7

Komentari (7)

DamirS
Dno dna od portala. Ali baš samo dno.
Zulfikar
Niste spomenuli da je poslje te tekme otisao na telecu glavušu kod Muradifa.
user1677772619
Kaže 2012 a fazon 2021
Tutumaca
A ovo im je zadnja god. neka pisu satrali se
bk123
Hebes mi sve ako ste vi više normalni....kad se nečega dovežete nema te granice....ohanite malo s Modricem...stvarno nemate mjere
antiTrojkas
E PROKLETI TROJKASI SA SPORTSPORT.HR...KAD VAM HRVAT KAZE DA STE VISE PRESRRALI I SS MODRICEM I OSTALIMA.PRODATA GAMADI IZ TROJKE,MOZETE LI POMENUTI ETO LEONA BARISICA,NAPISATI KAKO MOMAK IGRA,POMENUTI NEKOG BiH IGRACA,SJEME VAM SE TITOISTICKO ZATRLO VISE! JESTE VODILI DJECU DJEDU BOZICNJAKU graDZani??Vi niste otpad u Bosnjala, vi ste otpad ljudskog roda!Za sto lira, u sto vira.Trojkasi petokolonasi,Komsicevci..
FahrudinKonjHodzic
@antiTrojkas nekaki klonirati malmi suomi nediraj druga titu ne vrijedzaj nas atejiste budalasu zatucati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.