37

Komentari (37)

vujko
PATITE ZLOBNE DUSE DA VAM BIJES OBUZME DUH KAD STE ZLOBOM ZADOJENI AL DALJE OD CROATIE KOD NAS POZITIVA VLADA JER SE OD NEDAVNO CUVAMO OD SVAKOG GADA......
user1620389791
Dobar je Modric ali zna se najbolja vanjska na svijetu je Quaresma
Kockoglavi
Suhi list hahahahahah, kakav poznavalac fudbala hahahahah
turuluru
Cestitke komsijama,a novinaru se naserem usta za suhi list. Idi debilu beri jagode,bavi se poljoprivredom kad si vec mutav.
lingafo
Nije bio suhi list, to je bio spolnji fels, nemas ti pojma sta je suhi list.
Realist
Grande Luka. Sa 36 godina dobit novi ugovor i bit nezamjenjiv u Realu a o igrama za reprezentaciju ne treba ni pricat. Legenda i doktor nogometa
user1613424508
Sta bi sa kosakasicama ZNAL SE STA
K79
@user1613424508 javile su se da su bezbjedno stigle kući sve je ok ! :D
87618
Svaka cast Luka Modric , a sut mozemo ba zvati kako hocemo , a MAJSTOR ja majstor , to nemoze niko osporiti , a suhi list ili vanjski FE ili banana , to nista nije bitno , poent je kako je to prelijep gol.
Klicko
Novinarcicu a Quaresma?Ocito nisi njega gledao kako vanjskim zabija :D
haDNi
E čuj suhi list ?
Azur77
Čuj ove budale suhi list,pa dragi Čauševiću jesil ikad loptu šutno hahhahahahha
kostro
Plamic a da ti malo pleme spomenemo hoces to?Ti navijac i *****a?Klosaru
Bazarich
Hahaha Suhi list Zna se sta je suhi list Legenda od kvazi novinara
Alaga
Svaka čast modrić!
Sierra_Leone1946
Ako šokci slucajno veceras dobiju nece se oni dalje dobro provest jer ce ih neko izje*at do te mjere
Sierra_Leone1946
Ustasho ba poklopi se...
Torres9
Idi liječi se ,klošaru,ili gledaj utakmicu,na svaku temu imas nesta da kazes,a utakmica se igra u veliko…ja k u r c a i navijaca
BogatiDijasporac
Torres9
Nista ja nemam protiv Hrvata,al vi Rvati iz Bosne ste g o v n a
Sierra_Leone1946
@Torres9 ma oni su ti ni tamo ni vamo ko fol misle da su rvati a ustv su go ku*ac
HUNTER
@Torres9 ovi bosanski katolici baš nešto na silu hoće.
Alaga
Sigurno gledaju utakmicu! I raduje se za svoje komšije / drugare. Ali netrebaju oni ništa ućiti.
user1613424508
E svaka cast za komentar.
Realist
Brate njih dvojicu ne zanima ni vlastita reprezentacija a kamalo nasa
goku_iz_sirokog
Igraj moja Hrvatska, a dusmani neka placu i skrgucu zubima
enko
Kad je tvoja onda idu u nju.
BogatiDijasporac
Tvoja Hrvatska? Valjda je BIH tvoja a Hrvatska je susjedstvo?
Chupy
Drug, stvarno nemam nista protiv Hrvatske. Navijao sam da pobijedi jer su nam komsije. To je tako logicno. Ali vjeruj mi, vise me ne obuzima bijes na takve komentare, kada vi bosanski katolici ili bosanski pravoslavci, navijate za Hrv ili Srbiju kao za svoju domovinu. Iskreno, zao mi vas je. Zasto? Pa zato sto zivite u BiH, radjate se ovdje, imate svoje kuce, porodice, zaradjujete za zivot, a patite za tamo necim, a ti tamo neki vas ne vole, ne zele, smatraju da tamo ne pripadate. Ovo ti iz iskustva govorim, jer toliko prijatelja imam u Hrv, u Srbiji. Ti ljudi vas ne da ne smatraju svojim, nego vas ne vole. A vi patite tamo za njima. Zao mi vas je Bogami. Zar nije malo bolesno zivjeti u jednoj drzavi, egzistirati tu, a osjecati se necim tamo drugim. Zalosno i bolesno, na zalost.
Realist
Pa tvoja reprezentacija ima vise igraca rođenih van BiH nego u njoj pa tu reprezentaciju smatraju svojom tako da ne razumijem da.mi koji smo rođeni van Hrvatske svojom zrmljom smatramo Hrvatsku. Vjeruj mi da sam pogledo svaku utakmicu BiH i Hrvatske u kvalifikacijama i navijo sam za obe ali da se susretnu međusobno navijo bih za Hrvatsku.
@Realist, Hrvatska reprezentacija ima nekoliko igraca iz BH iako nemaju nikave veze sa Hrvatskom, niti su rodjeni u Hrvatskoj.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.