Luka Modrić je očito htio svim silama kući da ponese dres Lionela Messija

Nije ga mogao zaustaviti

Luka Modrić je očito htio svim silama kući da ponese dres Lionela Messija

Endin Čaušević

Real Madrid se oprostio od Kupa Kralja jer su večeras u polufinalu na svom terenu sa 3:0 poraženi od Barcelone.

Kraljevski klub je imao dobar rezultat pred večerašnji revanš jer je prvi meč na Camp Nou završen 1:1. Real je u prvom poluvremenu bio dosta bolji i nikome nije jasno kako nisu uspjeli iskorisiti neki od zicera i tako sebi u potpunosti olakšati put prema finalu.

Nemilosrdna Barcelona je to žestoko kaznila u nastavku, a na krilima Luis Suareza došli su do pobjede od 3:0. Lionel Messi se nije upisao u listu strijelaca u ovom meču, ali je itekako pravio probleme igračima Reala.

To se posebno odnosi na Luku Modrića koji je jednostavno pokušao sve da ga zaustavi. Jedna fotografija je posebno postala hit na društvenim mrežama kada je Modrić povlačio Messija nekoliko metara i nije uspio da ga zaustavi. Mnogi su fotografiju objavili uz opis "Luka Modrić jednostavno želi Messijev dres ponijeti kući".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Naser
ovo ovaj najbolji igrac na svijetu..ahaghahahahahsha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi