Genije! Pojavio se snimak iz drugog ugla - U njemu se ogleda sva magija koju ima Luka Modrić (38)
FOTO: EPA

Sprint vrijedan finala Lige prvaka

Genije! Pojavio se snimak iz drugog ugla - U njemu se ogleda sva magija koju ima Luka Modrić (38)

Eldar Ganibegović

Real Madrid će igrati finale Lige prvaka i Luka Modrić će imati priliku šesti put da osvoji ovo takmičenje. Igrao je u polufinalu protiv Bayerna i jedan je od zaslužnijih igrača što je Real Madrid prošao, a snimak koji kruži internetom pokazuje koliko je ustvari genijalan i s 38 godina na leđima.

Prošle sedmice su se igrale revanš utakmice polufinala Lige prvaka. Tako će se u finalu sastati Real Madrid i Borussia Dortmund.

Njemački tim je dva puta s 1:0 savladao PSG i prošao dalje, dok je Real Madrid bio na nekoliko minuta od ispadanja, ali je napravio preokret i s ukupnih 4:3 izbacio Bayern.

Nakon 2:2 u prvoj utakmici u Minhenu, Bayern je poveo preko Daviesa sredinom drugog poluvremena na Santiago Bernabeu stadionu.

Carlo Ancelotti je odmah na teren poslao Luku Modrića te je do kraja utakmice viđen preokret. Golove je u 88. i 90. postigao rezervista Joselu.

Real Madrid je pred kraj utakmice imao jedan korner koji je izveo upravo Luka Modrić. Sada se pojavio snimak koji otkriva koliko je genijalan i s 38 godina.

Oglasi

Naime, mag iz Zadra je izveo korner, a onda se otvorio prostor za kontru Bavaraca. Luka Modrić je istrčao sprint i u svom kaznenom prostoru stigao prekinuti akciju Bayerna.

Dame i gospodo, Luka Modrić! ❤️🇭🇷❤️

Posted by Nogometne vijesti on Friday, May 10, 2024

Tako se Real Madrid plasirao u finale Lige prvaka koje će se 1. juna od 21:00 igrati na Wembleyju u Londonu, a protivnik je kako smo već rekli Borussia Dortmund.

Ušati pehar Luka Modrić osvajao je do sada pet puta i to 2014., 2016., 2017., 2018. i 2022. godine i vidjet ćemo može li doći do šestog, a Real Madrid do petnaestog.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Za Carla Ancelottija stigla je jedna loša vijest koja bi mogla da bude dobra za Luku Modrića koji se nada da će početi utakmicu na Wembleyju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi