Slomljeno srce: Voli Modrić Kovačića i Gvardiola kao braću, ali su mu na Etihadu bili na kraj pameti

Kovačića je tješio Orsato

Slomljeno srce: Voli Modrić Kovačića i Gvardiola kao braću, ali su mu na Etihadu bili na kraj pameti

Admin Čaušević

Mateo Kovačić je jedan od tragičara penal serije četvrtfinala Lige prvaka između Manchester Cityja i Real Madrida. Zanimljivo da je svoj kazneni udarac promašio i Luka Modrić. Na kraju su više sreće imali sreće Kraljevi koji su prošli dalje. 

Trojica Hrvata su igrali i u revanš susretu četvrtfinala Lige prvaka između Manchester Cityja i Real Madrida. Joško Gvardiol se našao u startnoj postavi, dok su Mateo Kovačić i Luka Modrić ušli sa klupe.

Modrić je bio taj koji se više smijao poslije 120 minuta igre pošto su Kraljevi prošli dalje boljim izvođenjem penala iako tokom igre nisu bili u ravnopravnom položaju.

Gol vrijedan prolaska dalje za Real postigao je Rudiger poslije čega je uslijedilo veliko slavlje popularnih Los Blancosa koji su tračali jedan drugom u zagrljaj.

U zagrljaj svojim klupskim saigračima trčao je i Modrić. Iako jako cijeni i poštuje svoje reprezentativne kolege u tom trenutku mu sigurno nisu bili na pameti.

Oglasi

Kovačiću je srce bilo slomljeno, a zanimljivo da je sudija utakmice Daniele Orsato bio taj koji ga je tješio. Tu scenu pogledajte ovdje.

Nema sumnje da će Modrić nakon utakmice popričati sa svojim kolegama iz reprezetnacije Hrvatske, ali njegova reakcija slavlja je sasvim prirodna.

[twitter]https://sportsport.ba/fudbal/pep-guardiola-najdrazi-igrac/472837[/twitter]

Modrić vrlo vjerovatno igra svoju posljednju sezonu u Ligi prvaka pa i nije čudo zašto se silno radovao plasmanu u polufinale. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sa druge strane Kovačić je ranije osvajao elitno takmičenje sa Realom i Chelseajem, dok je pred Gvardiolom još sigurno desetak godina igranja u najelitnijem klupskom takmičenju.

Podsjećanja radi, Real će u polufinalu igrati protiv Bayerna. Drugi polufinalni par čine PSG i Borussija Dortmund. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Kvadratki nesposobni,hvala...Bravo Real?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi