Luka Modrić je spreman na sve kako bi ostao u Realu
Foto - EPA

Veznjak smatra Madrid domom

Luka Modrić je spreman na sve kako bi ostao u Realu

Midhat Šljivak

Luka Modrić izrazio je želju za ostankom u Real Madridu.

Hrvatskom veznjaku ugovor sa Kraljevima ističe u ljeto naredne godine, ali je Luka spreman prihvatiti drastično smanjenje plate kako bi ostao u klubu barem još jednu sezonu.

Modrić trenutno zarađuje oko 15 miliona eura godišnje, ali je spreman da prihvati manje novca kako bi ostao član jednog od najvećih timova svijeta.

"Naravno da želim ostati. Međutim, ne zavisi sve od mene. Zavisi od onoga šta klub i trener žele. Osjećam se dobro i želja mi je da završim karijeru u Realu. Ovo je moj dom i siguran sam da ćemo doći dogovora o ostanku ili odlasku. Nisam još razgovarao sa predsjednikom", rekao je Modrić nedavno za Marcu aludirajući na to da bi pristao na manju platu samo da ostane u klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hrvat je za Kraljeve odigrao 347 utamica i postigao je 22 gola, a osvojio je apsolutno sve moguće trofeje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bavarac88
strasna statistika hahaha,,,u toliko tekmi i stoper da vise golova :D
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi