Pogba se nudi Realu, ali oni imaju drugačije planove: Za dvije godine sastav će izgledati nestvarno
Foto - EPA

Kraljevi ne žele Francuza

Pogba se nudi Realu, ali oni imaju drugačije planove: Za dvije godine sastav će izgledati nestvarno

Midhat Šljivak

Paul Pogba jučer je iznenadio apsolutno sve kada je javno saopštio da mu je san da zaigra za Real Madrid.

Očigledno se Pogba nudi Kraljevima i rado bi obukao dres velikana iz Madrida, ali na njegovu žalost Real ima druge planove koji nikako ne uključuju Pogbu.

Real će na ljeto naredne godine krenuti po dvojicu Francuza. To će biti Kylian Mbappe i Eduardo Camavinga, mlade zvijezde i igrači koji će u budućnosti biti okosnica igre kluba.

Sa Mbappeom se Real već dugo povezuje. Navodno je sve spremno za njegov potpis u ljeto 2021. godine, a sa njim će stići i čudesni tinejdžer Camavinga i njegovim dolaskom vrata Pogbi će definitivno biti zatvorena.

Nakon dva velika transfera u narednoj godini od Reala treba očekivati tišinu do ljeta 2022. godine. Tada je planiran još jedan transfer i to Erlinga Haalanda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čudesni Norvežanin bi među Kraljevima trebao zamijeniti Karima Benzemu. Legendarnom napadaču tada ističe ugovor sa klubom i Real cilja Haalanda kao njegovu zamjenu.

Tako bi Real već za dvije godine mogao imati zaista nestvarnu ekipu sa mnoštvom mladih fudbalera i sigurno da će Kraljevi ići na sve moguće titule.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Martial9
Ako odes tamo nikad srece nemo dabogda jos gore igro nego sto igras sad mrljino jedna
1 9
Vienner
San svakog fudbalera je Real a snovi su jedno java je drugo... Mnogi drugi klubovi nece samo sjedit i gledat kako real otima najbolje mlade igrace svijeta.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti