I Modrić se čudi: Ancelotti odlukom posvađao svlačionicu Reala, jednog igrača je ponizio!

Neobična odluka

I Modrić se čudi: Ancelotti odlukom posvađao svlačionicu Reala, jednog igrača je ponizio!

Admin Čaušević

Carlo Ancelotti je po prvi put možda u svojoj trenerskoj karijeri podijelio svlačionicu jednog kluba. Do sada je Italijan uvijek znao kontrolisati situaciju gdje je god radio, ali ovaj put za nemire među igračima Reala krivicu treba tražiti u samom sebi.

Svlačionica Real Madrida ostala je frustrirana nakon Ancelottijevom stavu prema golmanu Andryju Luninu. Riječi Italijana su pogodile i mnoge igrače među kojim je navodno i Luka Modrić.

Sve se to dešava nakon što je trofejni italijanski stručnjak još jednom jasno dao do znanja da će Lunin uskoro biti prebačen na klupu bez obzira što odlično brani.

Ukrajinskom internacionalcu je u zadnje vrijeme omogućena rijetki niz mečeva od početka, nakon što su Thibaut Courtois i Kepa Arrizabalaga bili prisiljeni na pauzu zbog povrede.

A Lunin je, sa svoje strane bio impresivan. Na tri meča je primio jedan gol. Odličan je bio protiv Cadiza, dok je protiv Brage u Ligi prvaka odbranio penal.

Oglasi

Upravo iz tog razloga Ancelottijeve riječi da će Kepa na gol čim se oporavi su iznenadila mnoge, posebno svlačionicu Kraljeva.

"Lunin je spreman, ali Kepa će se vratiti za meč protiv Granade i ako bude dobro, igrat će", objasnio je iskusni trener.

Jedan sigurno odlazi

Ova izjava je se odrazila i na svlačionicu Reala, a prema tvrdnjama Releva nekoliko igrača Blancosa smatralo je izjavu svog menadžera "neprikladnom", posebno zbog trenutka u kojem je došla pošto je Ukrajinac odlično branio.

Sve se to desilo usred dugogodišnje frustracije oko Ancelottijevog tretmana 24-godišnjaka, kojeg njegovi saigrači smatraju besprijekornim profesionalcem.

Posljednje naznake su jasan znak da za jednog od sljedeće sezone neće biti mjesta u Realu, a zanimljivo da se i Lunin i Ancelotti spominju u kontekstu odlaska iz Reala.

Ako Ancelotti preuzme Brazil kako se već špekuliše, onda je izgledno da će Lunin dobiti novi ugovor među Kraljevima. Takav scenarij je i najizvjesniji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

serum11
Kako nema ništa s Modrićem? Za koga brani Lunin? Tko je glavni u tom klubu? Što djeca radnika koji šiša travu svaki dan pitaju oca? Ako ništa drugo je li prošao kroz ista vrata u isti prostor stiskajući istu kvaku kao i Modrić? Azure, dojadilo i Bogu i ljudima pa da je jedini na svijetu koji istovremeno igra za sve klubove!!! Ni pas ne želi istu hranu sve da je s maslom tako ni normalan čovjek ne želi više ni čitati ni informirati se o Modriću, pogotovo što 6-7 puta dnevno odlazi, ostaje, ide u Arabiju, potpisuje novi ugovor, ponizili ga, dive mu se i tako već 5,5 godina!!!;
0 0
Azur77
.ebote kao da čitam hrvatski portal,svaki bogovi dan tri-četiri članka o Modriču,i to bez veze.Ovaj članak nigdje veze o njemu ali ga Čauš ipak spomene,pa bože.Piši o Kolašincu,Kruniću,Demiroviću .ebo te više Modrič!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi