Modrić je sinoć u Glasgowu doživio ono što će pamtiti dok je živ

Odličan potez navijača Celtica

Modrić je sinoć u Glasgowu doživio ono što će pamtiti dok je živ

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su u gostima pobijedili Celtic sa 3:0.

Kraljevski klub je pobjedom u Glasgowu otvorio novu sezonu Lige prvaka u kojoj će braniti titulu prvaka Evrope.

Iako je Celtic pružio odličan otpor i u prvom poluvremenu je imao nekoliko nevjerovatnih prilika na kraju je Real Madrid pokazao svoju snagu i u drugom dijelu meča je riješio pitanje pobjednika.

Kraljevi su do prednosti stigli u 56. minuti kada je Vinicius Junior pogodio za 1:0 nakon asistencije Federica Valverdea.

Samo četiri minute kasnije na semaforu je bilo 0:2. Ovaj put Hazard je bio asistent, a sjajan gol postigao je Luka Modrić. Konačnih 0:3 postavio je Hazard u samom finišu utakmice.

Nakon meča u centru pažnje bio je hrvatski reprezentativac Modrić koji je odigrao još jedan fantastičan meč.

Oglasi

Iako ima već 37 godina i dalje igra na nevjerovatnom nivou i pokazuje zbog čega je jedan od najboljih veznjaka na svijetu.

Kakav meč je Modrić odigrao sinoć na Celtic Parku najbolje se vidjelo u 80. minuti utakmice kada je Carlo Ancelotti odlučio da ga izvede iz igre, a umjesto njega ušao je Asensio.

Naime, Modrić je prilikom izlaska s terena dobio velike ovacije s tribina i aplauze navijača Celtica koji su tako na fantastičan način ispratili Hrvata što najbolje dokazuje o kakvom fudbaleru se radi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

[twitter]https://twitter.com/iskaholic/status/1567294294398050306[/twitter]

Modrić je sličnu stvar doživio i prije nekoliko sedmica u Vigu kada je dobio sjajne ovacije od navijača Celte dok je napuštao teren.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Maestro. Najbolji veznjak ikad. Sa 37 ihrat obako. Xavi i Iniesta u njegovim godinama jedva da mogu potrcat, a Kapetan je i dalje nezamjenjiv.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti