Hazardu "pukao film" na klupi: Belgijanac Ancelottiju uradio što do sada nije niti jedan igrač!

Ispad ofanzivnog igrača

Hazardu "pukao film" na klupi: Belgijanac Ancelottiju uradio što do sada nije niti jedan igrač!

A. Čaušević

Eden Hazard je izgleda sit svega što mu se dešava u Real Madridu.

Po isteku prošle sezone najavio je ostanak uz poruku da će nova sezona biti njegova, ali sitaucija se nije promijenila iako je poputno zdrav.

Carlo Ancelotti je očigledno nezadovoljan belgijskim fudbalerom te je igrač koji plaćen više od 100 miliona eura je daleko od prve postave.

U prve dvije utakmice nove sezone La Lige je dobio šansu sa klupe, dok je duele protiv Espanyola i Betisa odgledao sa klupe za rezervne igrače. Tačnije, zagrijavao se, ali priliku za igru nije dobio.

Upravo je u duelu protiv Betisa izgubio živce te je očigledno isfrustriran svim šta mu se dešava počeo da komentariše Carla Ancelottija i njegove poteze.

"Uvijek iste izmjene, uvijek", može se vidjeti kako evidentno iznervirani Hazard govori Lucasu Vazquezu koji je s druge strane samo šutio.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/HazardXtra/status/1566826576737624070[/twitter]

Ancelotti je tip trenera koji svlačionicu drži pod kontrolom te ima odlične odnose sa svojim igračima te se do sada nije desilo da neki fudbaler Reala na ovaj način komentariše trofejnog trenera.

Sasvim je jasno da Hazard više nikad neće biti na istom nivou kao što je to bio u Chesleaju. Za sve može kriviti sebe, ali brojne povrede.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U novu sezonu je ušao fizički spreman i odlučan da se pokaže kako može igrati za Real. "Siguran sam da će nova sezona biti moja, ne sumnjam u to", poručio je nakon osvojene Lige prvaka, ali za sada se ništa ne mijenja.

Od dolaska u Real prije tri godine Hazard je ubilježio čak 15 povreda, uspio je upisati svega 68 nastupa. U prošloj sezoni je bio starter samo osam puta, dok je praktično cijelu nokaut fazu Lige prvaka preskočio zbog povreda. U finalu protiv Liverpoola je bio na klupi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Još jedan igrač kojeg je ovaj pogani,smrdljivi,fašistički,nacistički,gejevski,gofnasti i raspali poluklub uništio.Pljuc pljuc i pljuc na taj posrani klubić
2 8
Krivaja Zavidovići
Trebao je otići negdje gdje će igrati standardno. Ali trebalo se vjerovatno odreći par miliona zarade što nije htio. Sam pao, sam se ubio...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi