Modrić staje pred Pereza i sve će mu reći u lice: Odabrao je novi klub, od Reala traži jednu stvar

Ne želi se dovesti u neizvjesnost

Modrić staje pred Pereza i sve će mu reći u lice: Odabrao je novi klub, od Reala traži jednu stvar

Admin Čaušević

Od nedodirljivog startera Luka Modrić je postao džoker sa klupe zbog čega je nezadovoljan i već razmišlja o svom narednom koraku, tačnije odlasku iz Real Madrida.

Španski mediji specijalizovani za dešavanja u Realu danas donose važnu vijest o sastanaku Modrića sa Florentinom Perezom kada će sve karte biti otkrivene.

Navodi se da će iskusni veznjak do januara obaviti sastanak sa Perezom kada će saopštiti svoje planove za budućnost te se nada i odgovoru Reala.

Modrić se ne želi dovesti u situaciju da čeka kraj sezone, već želi da sve bude zvanično u januaru kako bi se mogao posvetiti novom klubu ukoliko mu Real definitivno zatvori vrata.

Budućnost Luke Modrića u Real Madridu je još uvijek nejasna. Carlo Ancelotti i dalje govori da je vrlo važan igrač za ekipu i da će imati dosta minuta tokom sezone, ali Hrvatu nedostaje neka vodeća uloga.

Oglasi

Modrić je ušao sa klupe u duelu protiv Barcelone te je donio preokret Realu u važnoj pobjedi sa 1:2. Priznao je to i sam Ancelotti nakon utakmice.

El Clasico je bio pravi dokaz da iskusni Hrvat još uvijek itekako može pridonijeti pobjedi Reala u važnim utakmicama zahvaljujući svojoj kvaliteti i viziji igre.

Ono što je sigurno je to da će ako napusti Real Madrid, potpisati za klub iz egzotične lige. Posljednja elitni klub za koji će nastupat su upravo Los Blancosi.

Upravo iz tog razloga postoje mnoge glasine koje Modrića povezuju sa odlaskom u MLS te da je kao novi klub izabrao Inter Miami.

Inter Miami je dosada pokazao najveći interes, a cilj američkog kluba je spojiti Hrvatsa sa Leom Messijem. Ljetos je snimljen sa Davidom Beckhamom kada se sigurno razgovaralo o mogućnosti transfera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nemamo ga namjeru prodati Modrića. Nema pregovora sa saudijskim klubovima te o mogućem odlasku u januaru", nedavno je kazao generalni direktor Reala Jose Angel Sanchez te tako potvrdio planove s Modrićem, ali navodno ih Hrvat želi čuti direktno od Pereza.

Podsjećanja radi, ugovor kapitenu Vatrenih sa popularnim Los Blancosima traje do kraja sezone.

Top Komentari

K79
imal sta o Modricu? hahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi