Iz Hrvatske u Madrid Luka Modrić je poslao 'zabrinjavajuće' slike - Ubrzo su se svi samo nasmijali
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Postao maneken

Iz Hrvatske u Madrid Luka Modrić je poslao 'zabrinjavajuće' slike - Ubrzo su se svi samo nasmijali

Midhat Šljivak

Luka Modrić s 38 godina igra vrhunski fudbal i njegovo tijelo bez većih problema izdržava velike fizičke napore. Luka je uvijek dobro pazio kako trenira i šta jede, pa nije čudo što su mnogi u Madridu danas ostali u šoku kada su vidjeli šta je ispred njega. Na kraju je ipak došlo objašnjenje zbog kojeg su odahnuli.

Luka Modrić igra čudesan fudbal s 38 godina. Iako je već u poznim igračkim godinama hrvatski veznjak bez većih problema izdržava sve napore i maksimalno koristi minute koje dobija u madridskom velikanu.

Njegovo tijelo je nešto nevjerovatno. Napori mu ne predstavljaju preveliki problem, no on se trudio da tokom karijere pravilno trenira i pazio je na to šta jede.

Zbog toga danas u Madridu nikom nije bilo svejedno kada se pojavila fotografija Luke Modrića kako uživa u palačinkama. Sjedio za stolom s osmijehom.

Navijači Reala nisu moglo vjerovati očima. Nisu mogli vjerovati da je to zaista Luka jer svi znaju da on dobro pazi šta jede i sigurno se ne bi tako opustio tokom reprezentativne dužnosti.

Oglasi

Ipak, ubrzo je došlo objašnjenje. Modrić je snimao reklamu za jedan poznati hrvatski brend i u palačinkama je samo uživao očima.

Moguće da se na kraju ipak počastio barem jednom. Djeluje nemoguće odoliti ovakvoj gozbi koja je ispred Luke.

Luka Modrić napušta Real Madrid na kraju sezone

Luka Modrić igra svoju posljednju sezonu u dresu Real Madrida. On je proteklog ljeta dobio jednogodišnji ugovor koji bi mu omogućio da okonča karijeru u ovom klubu.

Međutim, sudeći po njegovim fizičkim mogućnostima, Modrić će vjerovatno odigrati još koju sezonu. To međutim neće biti u Realu koji će se ipak okrenuti mlađim snagama.

Tako će Luka nakon punih 12 godina napustiti redove kraljevskog kluba u kojem je ostvario najveće uspjehe karijere.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukupno je hrvatski veznjak s Realom uzeo 23 trofeja. Međutim, poseban je onaj lični iz 2018. godine kada je uzeo Zlatnu loptu za najboljeg fudbalera svijeta.

Jedna velika karijera bliži se kraju, a vidjet ćemo šta će legendarni Modrić odlučiti nakon što se ova sezona okonča.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi