Ni Luka Modrić nije vjerovao šta se dešava na stadionu Mallorce dok je napuštao teren

Scene koje su mnoge oduševile

Ni Luka Modrić nije vjerovao šta se dešava na stadionu Mallorce dok je napuštao teren

Endin Čaušević

Real Madrid danas je slavio na gostovanju kod Mallorce sa minimalnih 1:0, a u centru pažnje u finišu meča našao se hrvatski reprezentativac Luka Modrić jer smo vidjeli zaista fantastične scene na tribinama.

Kraljevi danas nisu pružili partiju koja se očekivala, ali je bilo jasno da se tim Carla Ancelottija nije previše htio "trošiti" pred revanš u Ligi prvaka protiv Manchester Cityja koji ih čeka za svega nekoliko dana.

Pored toga Real Madrid će idućeg vikenda igrati El Clasico na svom terenu protiv Barcelone, te je izgledalo da su Kraljevi "odradili" današnji meč koliko im je bilo dovoljno da dođu do tri boda.

Junak gostiju iz Madrida bio je Aurelien Tchouameni koji je početkom drugog poluvremena zabio spektakularan pogodak za 0:1 što je bio i konačan rezultat današnje utakmice.

Od prve minute danas je protiv Mallorce zaigrao i iskusni Luka Modrić koji je ponovo bio među najboljim igračima u ekipi Real Madrida.

Oglasi

Hrvatski reprezentativac na terenu je bio 86 minuta kada ga je zamijenio Dani Carvajal jer je Ancelotti htio da zatvori Radonjića na desnoj strani u čemu je i uspio.

Odlična igra Modrića u današnjem meču nije prošla nezapaženo i kod navijača Mallorce koji su oduševili fudbalski svijet svojom reakcijom kada su vidjeli da Hrvat napušta teren.

Kada su na semaforu vidjeli broj deset i kada je spiker rekao da iz igre izlazi Modrić navijači Mallorce su aplauzom ispratili iskusnog veznjaka s terena što je zaista za svaku pohvalu.

I Modrić je bio oduševljen kada je čuo reakciju navijača Mallorce i shvatio da njemu aplaudiraju.

Oglasi

Šta se dešavalo kada je Modrić napuštao igru na Son Moixu možete POGLEDATI OVDJE.

Što se tiče Ancelottija njemu je sigurno najvažnije što je Real upisao tri boda, ali i što je uspio da odmori nekoliko prvotimaca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid u srijedu gostuje na Etihadu kod Manchester Cityja gdje ćemo gledati revanš četvrtfinala Lige prvaka. Prvi meč koji se igrao u utorak završio je rezultatom 3:3.

Nakon toga Kraljevi neće imati previše vremena za odmor jer ih već u nedjelju očekuje meč protiv Barcelone koji bi mogao dati odgovor da li je titula već u Madridu ili Katalonci imaju još nečemu da se nadaju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Convict
Jedan je Luka Mooooooodric.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi