"Modrić nema s kim da igra u Realu"

Španski mediji

"Modrić nema s kim da igra u Realu"

S. Grebović

Real Madrid je sinoć na svom terenu remizirao protiv Real Sociedada (1:1) i na taj način se dodatno udaljio od trke za naslov.

U posljednjoj utakmici 25. kola Real Sociedad je izvukao veliki bod u Madridu.

Baskijci su prvi došli u vodstvo i to preko Portua početkom drugog poluvremena. Real je nakon primljenog gola ubacio u brzinu više i sve karte bacio u napad, a do poravnanja su došli tek u 89. minuti kada je pogodio Junior Vinicius.

Kraljevi su tako ostali na drugoj poziciji sa 53 boda i ima pet manje od vodećeg Atletica, koji ima i utakmicu manje od tima Zinedinea Zidanea.

Španski mediji su nakon meča osuli paljbu po francuskom stručnjaku i njegovim saradnicima nazvavši ih 'nesposobnjakovićima'. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

U komentaru španske Marce pod naslovom "Real ima Modrića i Kroosa, ali nemoguće je išta napraviti bez golgetera"piše: "U prvom poluvremenu hrvatski veznjak davao je ton i ritam igri Reala, nakon čega je uslijedila neshvatljiva i autodestruktivna Zidaneova promjena taktike. Izuzimajući Benzemu, sedam ostalih ofenzivaca Reala postigli su zajedno tek 12 golova. Čudesno je da tako jalov Real s Marianom, Asensiom, Iscom, Rodrygom i Viniciusom uopšte još uvijek konkuriše za naslov prvaka. Lijepo je gledati Modrića koji nema sa kime igrati kada je u pitanju igra prema naprijed."

Real Madrid u narednom kolu španske lige igra veliki gradski derbi protiv Atletica, a taj bi meč možda mogao donijeti odgovor na pitanje ko će biti novi ili stari prvak Španije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi