Odigrao sezonu iz snova, došao na krov Evrope i danas dobio najbolju moguću nagradu

Modrić ostaje u Real Madridu

Odigrao sezonu iz snova, došao na krov Evrope i danas dobio najbolju moguću nagradu · Zvanično

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić danas je zvanično produžio ugovor s Real Madridom.

Modrić je u minuloj sezoni još jednom oduševio fudbalski svijet svojim igrama i bio je jedan od najzaslužnijih što je Real Madrid uspio da osvoji Ligu prvaka i titulu prvaka Španije.

Iako su mnogi smatrali da mu je vrijeme za penziju Modrić ih je demantovao na fantastičan način i odigrao je sezonu iz snova.

U Real Madridu to itekako znaju da cijene što su pokazali odmah nakon što je sezona završena. Florentino Perez je ponudio Modriću ostanak u Real Madridu što on nije mogao da odbije.

Modrić je danas zvanično produžio ugovor s kraljevskim klubom do ljeta 2023. godine i poručio je da je to bio jedini njegov cilj ovog ljeta, te da uopšte nije razmišljao o mogućem odlasku.

Iako će uskoro napuniti 37 godina pokazao je da je i dalje u fantastičnoj formi i da može bez ikakvih problema igrati na najvećem nivou.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Već deset godina nastupa u Realu, a u sezoni iza nas Modrić je odigrao 45 mečeva u svim takmičenjima i uspio je zabiti tri gola i upisati 12 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Hahahahahahahahhajajaha. Dok su neki u njegovim godinama po Kataru, Japanu, MLS-u i u penziji, Kapetan potpisuje novi ugovor u Realu. Maestro, najveći veznjak ikad.
10 5
AcMilan_rosoneriBosna
Bravo za Modrica igracina je jedan od najbolji na sredini terena
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi