Sutra je važan dan u Madridu: Bit će tamo Perez, Modrić, ali i veliko pojačanje!

Padaju potpisi

Sutra je važan dan u Madridu: Bit će tamo Perez, Modrić, ali i veliko pojačanje!

E. Škorić

Spremaju se dva jako važna potpisa za Real Madrid, pa se s nestrpljenjem čeka da svane srijeda.

Transfer guru Fabrizio Romano, koji nam obično donosi tačne i pouzdane informacije sa nogometne pijace, objavio je kako je Real postigao dogovor s Lukom Modrićem i on će sutra potpisati novi ugovor do ljeta 2023. godine.

Učinit će to trofejni hrvatski reprezentativac u društvu predsjednika Florentina Pereza, a osim toga, bit će predstavljeno novo pojačanje. Radi se o Aurelienu Tchouameniju, kojeg Real dovodi iz Monaca za oko 100 miliona eura.

Klubovi su sada u procesu dovršavanja papirologije i regulatornih procedura kako bi transfer 22-godišnjaka bio potpisan i službeno objavljen.Tchouameni se nedavno odlučio pridružiti Real Madridu, usred interesa drugih velikih i bogatih ekipa poput Paris Saint-Germaina, Liverpoola i Manchester Uniteda.

Bio je važan dio momčadi Monaca koja je ove sezone završila na trećem mjestu u Ligue 1. U ligi je nastupio 35 puta, dao je tri gola i upisao dvije asistencije. Ima i 11 nastupa u Evropi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Veznjak je u impresivnoj sezoni također postao redovan u reprezentaciji Francuske kod selektora Didiera Deschampsa. Za Tricolore je debitovao 2021. godine u septembru i već ima 10 nastupa.

Inače je prošao kroz redove Bordeauxa, da bi u januaru 2020. godine prešao u Monaco za koji je na kraju odigrao 95 utakmica, a prelazak u Real za njega je, poput mnogih, ostvarenje sna.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Karamo PSG i van terena. Super Liga u najavi.
5 3
Klicko
3 gola i 2 asistencije hahahha a veznjaka i gofana hahha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi