Scena koju je Real krio od javnosti: Snimak dug 10 sekundi sve govori o Modrićevom bolnom stanju!

Dešavalo se pred utakmicu protiv Napolija

Scena koju je Real krio od javnosti: Snimak dug 10 sekundi sve govori o Modrićevom bolnom stanju!

Admin Čaušević

Luka Modrić prolazi kroz itekako težak period u Real Madridu, razlog je što je izgubio ulogu startera, nešto na što definitivno nije navikao u posljednjih godina. Iako Carlo Ancelotti govori jedno, izgleda da je stanje potpuno drugačije. 

Nekoliko dana nakon utakmice Lige prvaka Napoli - Real Madrid na interentu se pojavio kratki snimak koji možda i najbolje oslikava trenutno stanje Luke Modrića u Real Madridu. 

Prilikom dolaska na stadion Diego Armanto Mardona Modrić je djelovao utučne, neraspoložen, a osmijeh sa njegovog lica je nestao. 

S obzirom na govor tijela Hrvat je bio vidno zabrinut svjestan da ga čeka novi meč na klupi, nešto što definitivno nije navikao u dresu Reala.

Navodni i u Realu nisu željeli da ovaj snimak ugleda svjetlost dana, ali je ipak nekako dospio do očiju javnosti. 

Oglasi

Modrić je protiv Napolija dobio priliku za igru u posljednjih pola sata i kada je izašao na teren promijenilo se i njegovo raspoloženje.

Iako je prekaljen fudbaler i na vrhunskom nivou igra 20-ak godina Modrić ne gubi želju da igranjem i pobjeđivanjem i svako neigranje za njega predstavlja bolan udarac. 

Ancelotti svojim izjavama posljednjih dana pokušava da ugasi vatru i smiri situaciju vezanu za Modrića pa će Hrvat sigurno dobiti šansu kao starter u meču protiv Osasune.  

"Modrić nije sretan zato što ne igra mnogo, ali je veoma motivisan i uvijek želi pomoći timu. Ima veoma važnu ulogu u ekipi i svlačionici", kazao je Italijan pred susret sa Baskijcima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Volim Luku Modrića, igrači vole Luku Modrića, svi volimo Luku Modrića", riječi su kojim je trofejni stručnjak pokušao ohrabriti Hrvata.

Modriću ugovor sa Realom ističe na kraju sezone. Minulog ljeta je odbio unosne ponude iz Saudijske Arabije, dok se sve češće špekuliše o njegovom odlasku u Inter Miami.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676580483
daj ba serendate covjek je majstor ali svacije prodze godine cine svoje
3 0
Mostarac94
Ebo vam Modric sve zensko u familiji svima u sedakciji
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti