Modrić zamijenio dres, a zatim je ugledao Kroosa: Reakcija na "poniženje" je bila savršena

Spominjale su se varnice između dva igrača

Modrić zamijenio dres, a zatim je ugledao Kroosa: Reakcija na "poniženje" je bila savršena

Admin Čaušević

Proteklih dana mediji u Španiji su pisali o poniženju Tonija Kroosa na račun Luke Modrića pa su fotografi sa puno nestrpljenja čekali njihov susret na terenu. 

"Nevjerovatno mi je da nas dvojicu uvijek kritikuje u paketu. Svaka čast Modriću kao igraču i čovjeku, ali ja sam drugačiji igrač od njega, ali i pet godina mlađi", navodna je Kroosova pobuna koja je izazvala dosta polemika.

Sve se to dešavalo nakon što je Modrić upao u određenu krizu forme, pogotovo tokom poraza od Atletico Madrida u gradskom derbiju.

Carlo Ancelotti uglavnom vjeruje svježijoj krvi kao što su Eduard Camaving, Aurelien Tchouameni i Jude Bellinghama, pa za Hrvata i Nijemaca nema mjesta istovremeno.

Ipak, da nema nikakve zle krvi između Kroosa i Modrića pokazala je i scena nakon utakmice Lige prvaka protiv Napolija.

Oglasi

Modrić je zamijenio dres sa jednim od igrača Napolija, a onda je ugledao Kroosa s kojim je uslijedilo bratsko rukovanje i pozdrav.

To je možda i najbolja moguća poruka za sve one koji misli da je odnos dvojice sjajnih fudbalera urušen poslije taktičkih odluka Ancelottija.

Veznjaci koji su obilježili jednu eru fudbalske igre su ljetos produžili ugovor sa Realom, ali će morati postati svjesni da neće moći igrati tako često kao nekada.

Navodno je i neko od čelnika Reala tražio da Kroos i Modrić ne budu starteri u najvažnijim mečevima što je izazvalo i određeno nezadovoljstvo kod dvojice fudbalera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, ako neko zna kako držati svlačionicu pod kontrolom onda je to definitivno Ancelotti koji sigurno zna kako pronaći rješenje za mir u kući.

Modrić i Kroos zajedno igraju skoro deceniju, dražali su ključeve veze Reala u ekipi koja je tri puta uzastopno osvojila Ligu prvaka i teško je vjerovati da se njihov odnos tek tako može narušiti. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Nije Modric bas glup da nije znao kakva ga situacija očekuje kad je potpisao novi ugovor... znao je kakva je konkurencija u veznom redu i zna da je tu više kao mentor mladima.....a uz sve to po meni ima sasvim dovoljnu minutazu...nije on baš glup
5 0
Ilhamija
oni i onako imaju problema samo na vašem portalu
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi