Samo da nije istina! Dok se Modrić zagrijavao njegova supruga je prošla kroz ozbiljan strah

Nije bila jedina

Samo da nije istina! Dok se Modrić zagrijavao njegova supruga je prošla kroz ozbiljan strah

Admin Čaušević

Dok su reprezentativci Hrvatske vrišili posljednje pripreme za utakmicu sa Italijom van stadiona u Leipzigu odvijala se prava mala drama. Svemu je svjedočila i supruga Luke Modrića, Vanja Modrić, kao i još neke supruge Vatrenih.

Dolazak reprezentacije Hrvatske na stadion je protekao bez većih problema, ali isto se ne može reći i za njihove partnerice koje će ih bodriti sa tribina.

Naime, kako su izvjestili sa Nove TV ispred stadiona se prilikom ulaska na stadion proširila priča da je stigla dojava o postavljenoj bombi što je izazvalo određenu paniku.

Prisutni navijači su potvrdili kako su čuli priču da je navodno postavljena bomba zbog čega su imali i problema sa ulaskom na stadion, tačnij prebacivani su sa jednog na drugi ulaz.

Problema sa ulazom na stadion imala je i Vanja Modrić i sigurno supruzi legendarnog kapitena Vatrenih nije bilo svejedno kada je čula inforamciju o dojavljenoj bombi.

Za nadati se da vijest koja se pročula među navijačima kako Hrvatske tako i Italije nije tačna te da će sve proteći u najboljem redu.

Oglasi

Organizatori susreta su odlučili pustiti gledatelje na stadion, a zanimljivo da prema izvještajima novinara Nove TV policija nije došla na mjesto gdje se raširila priča o dojavljenoj bombi.

Sve to se dešavalo dok su se Modrić i ostali Vatreni zagrijavali na travanjaku te vršili posljednje pripreme za krucijalan obračun protiv Azzurra.

Inače, Nijemci su do sada imali ozbiljnih problema sa propustima na utakmicama, posebno se to odnosi na navijače koji bi znali prekidati mečeve ulijetanjem u teren.

Odlučeno je da se poduzmu dodatne sigurnosne mjere, ali dojava o postavljenoj bombi je ono što je organizatorima Eura najmanje trebalo. Ali kako sada stvari stoje dojava je bila lažna.

Na tribinama stadiona u Leipzigu čiji je kapacitet za potrebe Eura zaokružen na 40.000 se nalazi oko 25.000 navijača Hrvatske.

Top Komentari

Ecosport
Ko ih yebe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi