5

Komentari (5)

2.Mario
Nek odigra narednu kao zadnju sezonu u Realu i kraj.Oproštaj.Novce mu ni potomci ne mogu potrošiti a kome se više treba dokazivati!?Uzeo je LP i sa Ronaldom i bez njega.To sve govori.Ronaldo je veća igračka klasa od njega bio,zna se šta je s Messijem više od decenije u Svijetu a kamoli Realu predstavljao pa uzeti opet isto bez tada broja 1.ili 2.u nogometu je fascinantno.Modrićev doprinos titulama Reala je do neba,malo je takvih u povijesti Reala a kamoli u jednoj generaciji prvaka.
plemic
modrić, slišković, bilbija ..., ovi bosančerosi još nemaju respekta prema HŠK ZRINJSKI. šta još moramo uraditi? dovesti fergusona? osvojiti neki europski kup? promjenuti ime?
Alenizmostara
Meni samo nije jasno kako se niko od ovih filmskih režisera nije sjetio napraviti film o njemu ?! Čovjek ima nevjerojatnu životnu priču.
SamoZrinjski
Jao novina i kurchine, ja imam video tog gola u normalnoj rezoluciji, gdje ste vi ovo nabavili hahaha
zgembo.popuslic
Nije njima da se pohvale snimkom i golom nego da kazu da je njihov novinar igro za Zrinjski i asistiro Modricu za gol
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.