Lukačević: Rudar dolazi po pobjedu, ali i mi se nešto pitamo

Orašje dočekuje neugodni Rudar

Lukačević: Rudar dolazi po pobjedu, ali i mi se nešto pitamo

U okviru 18. kola Prve lige Federacije BiH, nogometaše Orašja u subotu očekuje teška utakmica sa kakanjskim Rudarom koji zauzima četvrtu poziciju na tabeli. 

Nakon remija i pobjede u prethodna dva kola, u Orašju vjeruju da će u subotu, uz maksimalan pristup svih igrača, ubilježiti osmu pobjedu ove  sezone.

"Znamo da je Rudar kvalitetna ekipa koja u svom kadru ima dosta kvalitetnih igrača. Oni u Orašje  dolaze sigurno da se nadigravaju, ali i mi se nešto pitamo na terenu. Ako budemo imali pristup kao  u prethodne dvije utakmice, onda slobodno možemo očekivati tri boda koja će nam biti od velike  važnosti u nastavku prvenstva". 

"Najbitnije je da u klubu vlada odlična atmosfera, tako da ćemo učiniti  sve da obradujemo našu publiku u subotu", kazao je za SportSport.ba igrač Orašja Josip Lukačević. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na pitanje kome daje najveću prednost u borbi za Premijer ligu, Lukačević je odgovorio: 

"Rezultati Rudara govore da ih Bišćani i Tuzlaci ne trebaju otpisati. Prema mom mišljenju, Rudar neće  izdržati ritam kakav imaju Jedinstvo i Sloboda, a što se tiče konačnog pobjednika, mislim da će to biti  Jedinstvo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.