Lukačeviću sjajno ide u Sarpsborgu, za koju reprezentaciju će zaigrati?

Mladi nogometaš privukao pažnju

Lukačeviću sjajno ide u Sarpsborgu, za koju reprezentaciju će zaigrati?

Samir Mlaćo

 Na jednom od ranijih okupljanja omladinskih selekcija naše zemlje našlo se i ime Edvina Lukačevića.

Lukačević živi u Norveškoj, član je kadetske selekcije Sarpsborga 08, a radi se o velikom talentu pred kojim je svijetla budućnost.

Mladi nogometaš boravio je na okupljanju bh. selekcije prije pandemije koronavirusa, a u proteklom periodu mnogo je napredovao.

Posljednjih mjeseci počeo je trenirati i sa juniorskom selekcijom Sarpsborga, sve na sugestiju trenera koji za potencijalnog bh. reprezentivca imaju samo riječi hvale.

Brzo su to u Norveškoj prepoznali, tačnije selektor mlade reprezentacije Norveške uputio je riječi hvale za Lukačevića, te bi tako ovaj nogometaš mogao zaigrati za ovu skandinavsku zemlju.

Njegova želja je ipak dres nogometne reprezentacije naše zemlje, a da li će ponovo stići poziv iz BiH, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi