Već je poznat ishod prvog otkazanog meča u Ligi nacija

Rumuniji tri boda za zelenim stolom

Već je poznat ishod prvog otkazanog meča u Ligi nacija

E. Škorić

UEFA je otkazala utakmicu Lige nacija Rumunija - Norveška, a pritom je istu registrovala rezultatom 3:0.

Rumuni su trebali da ugoste Norvešku, ali su zdravstvene vlasti u Oslu zabranile reprezentaciji putovanje jer je pozitivan bio nogometaš Galatasarayja Omar Elabdellaoui.

Utakmica koja se večeras trebala igrati u Bukureštu je otkazana, budući da je Nogometni savez Norveške bio prisiljen da prati smjernice iz Ministarstva zdravstva, prema kojjima je obavezna izolacija za sve one koji su bili u kontaktu sa osobom koja je pozitivna na koronavirus.

Rumunija je za zelenim stolom dobila meč s 3:0, a Norvežani se sada nadaju da će barem dobiti priliku da gostuju u Austriji jer im je to odlučujuća utakmica Lige nacija B. Taj duel je zakazan za srijedu u Beču.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Sudeći po onome što rade zdravstvene vlasti u Norveškoj, Erlingu Haalandu i društvu se ne piše dobro. Po svim prilikama će i taj meč biti registrovan rezultatom 3:0 za Austriju.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Fudbal je poznat kao najvažnija sporedna stvar u životu. Njima je očigledno samo sporedna stvar u životu.
2 0
karlhajncbrazzzo
Njima je fudbal sporedna stvar u životu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi