Lukaku: Bio sam na korak od Juventusa

Belgijanac otkrio zanimljivu priču

Lukaku: Bio sam na korak od Juventusa

Endin Čaušević

Napadač Evertona i reprezentacije Belgije, Romelu Lukaku, izjavio je da je prije nekoliko godina bio na korak od Juventusa.

Lukaku će nakon Evropskog prvenstva najvjerovatnije napustiti Everton, a interes za Belgijanca pokazalo je nekoliko evropskih klubova. Lukaku je otkrio da je prije nekoliko sezona bio na korak od prelaska u Juventus.

"Prije nekoliko sezona dok sam igrao u WBA imao sam ponudu od Juventusa i bio sam na korak od odlaska u Italiju. Ipak, moj agent Mino Riaola mi je rekao da malo sačekam i zato sam odbio ovu ponudu", rekao je Lukaku, te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Želim da igram u klubu koji ima šanse da osvoji Ligu prvaka. Kada sam osvojio Ligu prvaka s Chelseajem nisam ni želio da dodirnem pehar jer nisam učestvovao u njegovom osvajanju", rekao je Belgijanac.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi