10

Komentari (10)

Eno30
Ako je imalo istina koja god od ta dva igraca dojdzu dobro dosli obadvoica su dobri igraci. Mislim da ce ljeti biti burno sa transferima velikani ce pojesti klubove koji su u krizi financiskoj. Iskreno zao mi je tih klubova jer uvjek skoro jedni te isti klubovi kolo vode. Kazu para moze gdje burgija ne moze
Robijasi_It
U Manchesteru nema krize imaju oni para daju i igrace na brate.. a ja ovih malih klubova nasto su spali
ajdin_sa
Ne tacno i od vas i od ovog gore sto je napisao komentar . Inter i Man Utd su dogovorili transfer u iznosu 65 mil na 5 godisnjih rata te tih 25 mil placenih su te dvije rate za ovu i proslu sezonu dok ostalih 9 su bonusi po ucinku lukakua u dresu intera . Znaci nemojte pisati svasta sto neki bombarderi objave kao sto je bilo za hakimija pa je morao i real madrid intervenisati i demantovati lazi
huizju
Ovo sam procitao na jos dva portala. Ne znam otkud to tebi, ocito bolje imas informacije od medija... P.s. “ne tacno” se pise zajedno.
ajdin_sa
Dobar si momak , nek si se uhvatio kako se pise . Normalno da ces procitati kada su svi copy paste uradili od drugih . Da si pratio i da znas kako je odradjen ovaj transfer znao bi o cemu pricam a ne nakon 2 sezone kada se poteze prica o klubu i prodaji samog .
Mahatma.Barbie
Opet pišete netačne informacije. Inter je Manchesteru platio do sada 70 miliona za Lukakua. Postoji klauzula u ugovoru, ako Inter ne plati Manchesteru sve pare za transfer do određenog datuma-moraju im platiti penale u iznosu od 50 miliona eura. Dakle da ne bi plaćali penale, Manchester im traži jednog igrača. Jel toliko teško malo istražiti prije postavljanja nekog članka?
user1585252255
Eto de nam ti objasni... svi znaju da su duzni plate od jula mjeseca i da nisu isplaceni transferi..jedino je tacno da se cekaju novi vlasnici da bi se pokusalo sve to rijesit.
user1585252255
Mozda ovako rijese dug za Lukakua, al ne znam kako ce za ostale fudbalere.. za Hakimija duguju 60 miliona..
user1585252255
Hahaha.. ovaj Inter je smijesan.. na veresiju uzeli igrace da bi osvojili titulu..
ArmiNN
Ovo mi se svidja,kada je neko u krizi,ne mora ti platit,uzmes im najboljeg igraca i svi sretni haha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti