Inter duguje za Lukakua čak 50 miliona eura, a iz Uniteda imaju veoma zanimljiv prijedlog

Žele igrača umjesto novca

Inter duguje za Lukakua čak 50 miliona eura, a iz Uniteda imaju veoma zanimljiv prijedlog

E. Čaušević

Romelu Lukaku je na ljeto 2019. godine iz Manchester Uniteda stigao u Inter i za njega je to bio odličan potez.

Lukaku u Interu pruža odlične partije od svog dolaska nakon što na Old Traffordu baš nije blistao. Inter i United su dogovorili transfer u vrijednosti od 75 miliona eura, ali je Inter tek platio 25 miliona eura.

Corriere dello Sport objavio je danas da Inter nije isplatio ni bonus od pet miliona eura nakon što se aktivirala jedna od klauzula u ugovoru Lukakua zbog sjajnih igara koje pruža.

Inter duguje Crvenim đavolima još čak 50 miliona eura i iz engleskog kluba su poručili da više ne smiju da kasne s ratama, te ukoliko nisu u stanju da plate ostatak novca da se dogovore na neki drugi način.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, iz Uniteda su poručili da Inter u sve to uključi Lautara Martineza ili Milara Škriniara koji bi došli na Old Trafford za preostalu sumu novca koju Inter duguje za Lukakua.

Inter se trenutno nalazi u teškoj finansijskoj situaciji i čelnici kluba pokušavaju da pronađu sponzore kako bi malo "stali na noge".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArmiNN
Ovo mi se svidja,kada je neko u krizi,ne mora ti platit,uzmes im najboljeg igraca i svi sretni haha
1 4
ajdin_sa
Ne tacno i od vas i od ovog gore sto je napisao komentar . Inter i Man Utd su dogovorili transfer u iznosu 65 mil na 5 godisnjih rata te tih 25 mil placenih su te dvije rate za ovu i proslu sezonu dok ostalih 9 su bonusi po ucinku lukakua u dresu intera . Znaci nemojte pisati svasta sto neki bombarderi objave kao sto je bilo za hakimija pa je morao i real madrid intervenisati i demantovati lazi
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi