Lukaku izabrao pet najboljih fudbalera s kojima je igrao

Dokaz koliko cijeni Chelsea

Lukaku izabrao pet najboljih fudbalera s kojima je igrao

Jedan od najboljih napadača današnjice i prvi strijelac Premiershipa Romelu Lukaku izabrao je pet najboljih fudbalera s kojima je imao priliku igrati.

Lukaku je tokom karijere igrao za Anderlecht, Chelsea, WBA, Everton i reprezentaciju Belgije, a svojim odabirom je pokazao koliko cijeni fudbalere Chelseaja.

Njegov izbor bili su: Courtois, John Terry, Vincent Kompany, Frank Lampard i Didier Drogba.

Dakle, čak četiri od pet fudbalera koje je izabrao Lukaku dolaze iz perioda kada je igrao za Chelsea, dok je preostali iz reprezentacije Belgije. Podsjetimo da je Lukaku u Chelsea stigao na ljeto 2011. godine, ali je za ekipu sa Stamford Bridgea odigrao samo 10 mečeva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegov izbor najboljih fudbalera sigurno se neće dopasti navijačima Evertona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi