Lukaku poludio, Jakupović i društvo očitali lekciju Redsima

Premier liga

Lukaku poludio, Jakupović i društvo očitali lekciju Redsima

Edmir Škorić

Dosta uzbuđenja viđeno je na današnjim susretima 23. kola engleske Premier lige.

Nogometaši Sunderlanda deklasirali su u gostima Crystal Palace sa 4:0, a golove su postigli Kone, Ndong, dok je Defoe postigao dva gola uz dvije asistencije Januzaja.

Bio je ovo duel fenjeraša, a sada su se bodovno izjednačili na tabeli, pošto i jedni i drugi imaju po 19 bodova.

Veliku pobjedu ostvario je Hull City, pošto je s 2:0 pobijedio Liverpool. Eldin Jakupović je još jednom bio sjajan na golu Tigrova, a pobjedu domaćinu osigurali su N'Diaye golom u 44. minuti i Niasse u 84. minuti.

WBA je golom Morrisona savladao Stoke, Watford je s 2:1 bio bolji od Burnleyja uz prvijenac Nianga koji je došao iz Milana, dok je Gabbiadini debitovao golom za Southampton u 3:1 porazu od West Hama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Golijada je viđena na duelu Everton - Bournemouth. Domaćin je slavio s 6:3, a četiri gola postigao je nevjerovatni Romelu Lukaku, dok je jedan gol dao McCarthy, a jedan Barkley. King je bio dvostruki strijelac za goste.


Alfred N'Diaye Goal HD - Hull City 1-0... by Livee1Goals
Alfred N'Diaye Goal HD - Hull City 1-0... by Livee1Goals

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi