Lukaku odveo United do trijumfa, Tottenham izgubio od Watforda
(Foto: EPA)

Premier liga, 4. kolo

Lukaku odveo United do trijumfa, Tottenham izgubio od Watforda

Midhat Šljivak

Manchester United je konačno proradio i savladao je na gostovanju Burnley sa 0:2.

Ovaj meč je najavljivan kao odlučujući za sudbinu Josea Mourinha. Na kraju je Posebni odlično postavio igru i zahvaljujući Romeluu Lukakuu ostaje na klupi.

United je dominirao u prvom poluvremenu, a takva igra im je donijela dva gola. Lukaku je oba puta pogodio za prednost od 0:2 na poluvremenu.

Drugo poluvrijeme ponudilo je dosta uzbuđenja i veliki broj šansi. Paul Pogba je u 69. minuti promašio penal za povećanje prednosti, a dvije minute kasnije Rashford je isključen zbog udaranja protivničkog igrača.

Do kraja se rezultat nije mijenjao i ostalo je 0:2 za United.

Tottenham je poražen na gostovanju kod Watforda sa 2:1, a svi golovi u ovom duelu postignuti su u drugom poluvremenu meča.

Poveli su Spursi u 53. minuti autogolom Doucourea, ali je Watford preko Deeneyja i Cathcarta došao do preokreta i pobjede u ovom duelu.

Premier liga, 4. kolo:

Burnley - Man. Utd 0:2
Watford - Tottenham 2:1

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi