Lukaku: Želim ispisati historiju u Evertonu
Foto: EPA

Ostaje u Evertonu

Lukaku: Želim ispisati historiju u Evertonu

Endin Čaušević

Belgijski napadač Romelu Lukaku i ove sezone pruža sjajne partije u dresu Evertona čime je privukao pažnju mnogih evropskih klubova.

Lukaku je već nekoliko sezona najbolji igrač Evertona, a u engleskim medijima se uveliko špekuliše da će Belgijanac ovog ljeta napustiti Goodison. Interes za Lukakua je pokazalo nekoliko evropskih velikana, ali još uvijek nije došla zvanična ponuda.

Ipak, ovaj napadač nije želio govoriti o špekulacijama engleskih medija, te je jasno poručio da mu je želja da ostane u Evertonu. Lukaku i pored interesa većih klubova želi ostati u ovom klubu.

"Želim da ispišem historiju u Evertonu. Vjerujem da mogu dovesti ovaj klub u top četiri u Engleskoj i to mi je želja. Iskreno, samo želim da napredujem iz dana u dan, te da budem najbolji što je moguće", rekao je Lukaku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi