Lukaku: Znam zašto otac želi da idem u United ili Bayern

Belgijanac tražena roba

Lukaku: Znam zašto otac želi da idem u United ili Bayern

Romelu Lukaku ove sezone pruža fantastične partije u dresu Evertona.

Belgijski napadač  je u dosadašnjem dijelu sezone postigao 18 golova uz šest asistencija, a to nije prošlo nezapaženo od strane najvećih evropskih klubova koji su zainteresovani za njegovo dovođenje. 

Njegov otac Roger je prije nekoliko dana priznao da bi sina rado vidio u Bayernu ili Unitedu, pa je mnoge interesovalo šta Romelu kaže na to. 

"Jasno mi je zašto je to rekao. Kad sam bio mali, to su bile dvije ekipe koje su me impresionirale napadačkim fudbalom. On također jako voli Bayern i Manchester United. Vidjet ćemo šta će se dogoditi, lijepo je kad me se povezuje s takvim klubovima. Ostalo je posao mog agenta", izjavio je Lukaku. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vrijedi podsjetiti da je Lukaku tokom svoje dosadašnje karijere još nastupao za Anderlecht i Chelsea. Za reprezenataciju Belgije je uknjižio 42 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi