Luksemburg se sutra nada povoljnom rezultatu
Luksemburg će sutra pokušati da iznenadi izabranike Ivayla Peteva

Reprezentativci Luksemburga trenirali na Bilinom polju

Luksemburg se sutra nada povoljnom rezultatu

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Reprezentacija Luksemburga večeras je na stadionu Bilino polje odradila službeni trening pred sutrašnji prijateljski meč protiv selekcije Bosne i Hercegovine.

Luksemburg je jedna od rijetkih reprezentacija sa kojom naša selekcija ima totalnu dominaciju, kada su u pitanju međusobni susreti, međutim posljednjih nekoliko godina kako reprezentacija Luksemburga, tako i cijeli nogomet u toj zemlji podignut je na znatno veću razinu.

Mnogi igrači igraju u brojnim evropskim klubovima, te je i u Luksemburgu nekoliko klubova koji uspješno igraju u evropskim takmičenjima.

Sutra će pokušati da ostvare pozitivan rezultat, kako kaže njihov selektor na današnjoj press konferenciji.

Reprezentativci Luksemburga odradili su lagani trening, koji je prvih 15. minuta bio otvoren za medije, a nema sumnje da će i oni sutra pokušati da ostvare pozitivan rezultat pred početak Lige nacija u junu mjesecu

Top Komentari

rabodimis
HAHAHAHHAHAHAHA MA JELI MOGUCE ??? Od onakve reprezentacije, sta docekasmo.. E alal vera dodice, majstor si.. Ubio si hljeb u fudbalu i BiH-a sportu generalno.
1 0
BiH - Luxemburg 1 : 3, bit ce veliko iznenadjenje ako Bosna pobijedi, jer naucili smo na poraze.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi